Royal Rest – Sundhedspersonalets valg
bild-1 bild-1 bild-1 bild-1 bild-1

Royal Rest ortopædiske nakkestøttepuder og ergonomiske hovedpuder – læger og lindrer

Et unikt svensk produkt, som er blevet anbefalet af manuelle terapeuter og specialister i Europa og Nordamerika de sidste 20 år.

sjukgymnastRoyal Rests dokumenterede fordelagtige egenskaber er kommet mange til gavn i forbindelse med konstaterede ryg- og nakkeproblemer og har i 20 år givet lindring og god søvn for tusindvis af tilfredse brugere.

Royal Rest er af Lægemiddelstyrelsens klassificeret som et medicinteknisk produkt, der anbefales af fysioterapeuter og manuelle terapeuter takket være sine unikke egenskaber, hvor man får støtte og komfort på én og samme tid.

ortopedisk-nackstodskudde.jpg royal_rest_junior.jpg royal_rest_original.jpg

Ud over at være testet og udpeget som det bedste alternativ i en videnskabelige undersøgelse, konstaterer mange professionelle manuelle terapeuter (fysioterapeuter, naprapater, osteopater og kiropraktorer), at deres patienter oplever en lindring og får det bedre, når de bruger Royal Rests unikke ortopædiske nakkestøttepuder.

Vi vil gerne høre din mening!
Skriv til os, og fortæl os om din Royal Rest-oplevelse!

Forebygge og lindre smerter, skader og lidelser i Royal Rest ergonomiske hovedpuder

Christian Carlsson er en fysioterapeut i 30 år, med speciale i manuel terapi, sportsmedicin og piskesmæld-associerede skader.

Han mener, at valget af pude er ekstremt vigtigt at forebygge og lindre ubehag fra nakke skuldre og skuldre.

Jeg anbefaler altid mine patienter til at vælge aflastende, stabiliserende ergonomiske pude til at supplere uddannelse og behandling, hvor du får et væsentligt bedre, afslappende og lindre søvn.

Royal Rest viste sig at være klart den bedste blandt anatomiske / ergonomiske, trykaflastende puder i en stor medicinsk undersøgelse på University Hospital i Lund, Sverige og er stadig alene i sin grundlæggende design og har udviklet flere nye kuddmodeller.

Uanset om du har problemer fra nakke og skuldre, eller bare ønsker at sove godt, så det er vigtigt, at du vælger den pude med omhu.

- Christian Carlsson, Fysioterapeut

Royal Rest – Medicinske hjælpemidler , der består af ergonomiske og anatomiske hovedputer som er designet med unike ortopediske, trykkavlastende støtte kjerner.
Dine verktøy for riktig støtte, posisjon, hvile og komfort – beste i hvete anstendig test.

Til vores produkter »

Baggrund

Kjell Sunesson havde været udstationeret i Korea over en længere periode tilbage i 1980'erne. Under en tur til Fjernøsten blev hans hustru ramt af et hekseskud. Da de var hjemme i Sverige igen...

Læs mere

 

Bedste pude i videnskabelig test

Ifølge mange fysioterapeuter og patienter i Skandinavien er, Royal Rest den bedste ortopædiske nakkestøttende pude. En komparativ undersøgelse af seks forskellige nakkestøttepuder blev udført på Universitetshospitalet i Lund, og...

Læs mere

 

Koncept og egenskaber

I fremstillingsprocessen af ortopædiske puder, er der utroligt stor forskel, når det gælder egenskaber. De fleste såkaldte ortopædiske og medicinske puder er fremstillet af en form for skumgummi. Når puderne fremstilles af skumgummi, foregår det i...

Læs mere

Pleje og vejledning

Skumgummi bør ikke udsættes for høje temperaturer, da det fremskynder ældningsprocessen. Når skumgummi bliver gammel, bliver den tør og revner...

Læs mere

 

3 års fabriksgaranti!

Royal Rest Vores produkter er fremstillet med omhu i Sverige og der stilles høje krav til materialevalg og kvalitet. Derfor har vi 3 års materialegaranti.

Læs mere

 

Bliv forhandler

Kunne du tænke dig at blive forhandler af Royal Rest-produkter? Så bedes du udfylde ansøgningsblanketten, som du finder på nedenstående link.

Læs mere

Velkommen til Royal Rest
 - Unikt ortopædisk design i 20 år