Royal Rest – Sundhedspersonalets valg

Royal Rest Comfort+

Royal Rest Comfort+

Ergonomisk 3-i-1 støttepude

Den ergonomiske støttepude med unikke ortopædisk udformede støttekerner og et multifunktionsovertræk, der giver 2 regulerbare tilstandsfunktioner for lænd, ryg og nakke.

RoyalRest Comfort
Lænderygrulle
RoyalRest Comfort
Rygstøttepude
RoyalRest Comfort
Unik Anatomisk
RoyalRest Comfort
Rejsesovepude

Comfort+

Det perfekte redskab til korrekt holdning, aflastning og hvile,
uanset hvor du befinder dig!

Produktoplysninger

Liggende position

Royal Rest ComfortRoyal Rest Comfort+ består af en anatomisk sovepude med aftageligt formsyet satinbetræk til brug som ortopædisk nakkestøttepude i rejseformat. Det marineblå formsyede multifunktionbetræk, der er fremstillet af ekstra slidstærkt kvalitetsstof, bruges til at rulle puden sammen med og dermed lette opbevaringen på farten eller at bære.

 

Siddende position

Ved hjælp af den ekstra kraftige velcrobånd på multifunktionbetrækket kan du anbringe puden i sammenrullet position eller foldet ud på en kontorstol eller et bilsæde i forskellige højder. Støttepuden bliver nu til en ultimativ rulle eller pude, som holder korrekt position for det øverste af ryggen og lænden. Velcrobåndets længde gør, at puden kan rulles med forskellig hårdhed og dermed tilpasses de forskellige anatomiske behov.

Royal Rest ComfortRoyal Rest Orthopedic Pillows

Vægt: 1.0 kg
Mål: 42 x 34 x 12.5/10 cm

 

Til dig, som er på farten i længere tid, ofte sover ude eller har monotone siddende arbejdsstillinger, vil Royal Rest Comfort+ lindre spændinger og medføre et betydeligt behageligere arbejdsmiljø – En komplet bærbar arbejds- og rejsekammerat.

Rejsepuden med unikke ortopædiske støttekerner

Royal Rest Comfort+ er en ergonomisk støttepude, der er designet og fremstillet i Sverige af højeste kvalitet med unikke ortopædiske støttekerner. Kernerne i et kraftigere materiale, omgivet af et superblødt materiale, giver en unik kombination af komfort og støtte, som giver en dokumenteret ultimativ støtte for både nakke og skuldre, der lindrer tryk, smerter og stivhed. Materialet er ventileret og ånder, hvilket holder brugeren kølig og tør hele natten.

Pudens to sider har forskellig højde, så den passer til forskellige anatomiske behov. Multifunktionsbetrækket, af ekstra slidstærkt stof, bruges til at rulle sovepuden sammen med og dermed lette opbevaringen på farten.

Multifunktionsbetræk til støtte af det øverste af ryggen og lænden

Multifunktionsbetrækket gør, at man kan rulle puden sammen til en lænderygrulle og sætte den fast til en stol i forskellige højder. Du kan også sætte den fast på bilsædet og dermed opnå en blødere støtte over et større område af din ryg. Du kan også spænde puden fast i usammenrullet tilstand og placere den på den øverste del af stoleryggen for at rette din position.

Dette medfølger ved bestilling:

  • 1 stk. produktbrochure
  • 1 stk. støttepude
  • 1 stk. formsyet pudebetræk
  • 1 stk. multifunktionspudetræk med velcrobånd og låseanordning

Mindste bestillingsvolumen og antal pr. ydre emballage: 3 stk. puder/pakke

Article Number: 5000186