Royal Rest – Sundhedspersonalets valg

Royal Rest Junior

Royal Rest Junior

Memory JuniorRoyal Rest Junior indgår i serien af unikke viskoelastiske (også kaldet trægelastiske) ergonomiske (eller anatomiske) puder og er mindre end Royal Rest Memory for at passe til voksne med lavere skuldre og nakkepartier samt unge og børn ned til 7 år.

Unik sovepude med ortopædisk udformet støttekerne

For voksne med nakke- og skulderproblemer, som modtager behandling hos fysioterapeut, er det vigtigt, at tage hensyn til denne behandling ved at sørge for korrekt aflastning og holdning efter behandlingen. Videnskabelige undersøgelser viser, at Royal Rests unikke løsning med ortopædiske støttekerner leverer dette, samtidigt med at patienten opnår enestående komfort ved hjælp af det superbløde og ventilerende pudemateriale.


Royal Rest Orthopedic PillowsRoyal Rest Pillow Covers

Velfungerende hvile og søvn er vigtigt for de fleste familier. Søvn betyder mere end bare et fungerende familieliv, og når det gælder børn og unge, så er eksperterne enige om, at mangel på søvn kan medføre problemer med indlæring og engagement i skolen, et dårligere helbred og et lavere selvværd.

Royal Rest Orthopedic Pillows


Op til 40 % af børnene har søvnproblemer. Alle forældre ønsker det bedste for sine børn – og nu kan du give dem det bedste, mens de sover. Royal Rest-puderne er fremstillet i Sverige og er designet til at give bedre komfort end andre alternativer – samtidig med at holde korrekt position ved hjælp af fjedrende støttekerner i et mere fast materiale, hvilket aflaster skuldre og nakke
.


Passer til voksne med lavt skulderparti og børn fra 7 år.

Royal Rest JuniorRoyal Rest Junior

Royal Rest Junior

  • Svensk produktion og design
  • Mindste bestillingsvolumen og antal pr. ydre emballage: 3 stk. puder/pakke
  • Varen indeholder: 1 stk. folder, 1 stk. pude, 1 stk. formsyet pudebetræk

Article Number: 5000185