Royal Rest – The Professionals Choice
Header-Produkter

Tuotteet – ortopediset niskan tukityynyt

Ainutlaatuinen muotoilu ja hyvät ortopediset ominaisuudet

Kaikki Royal Rest ortopediset tyynyt tukevat kunnolla hartioita ja alempia niskanikamia. Näin koko niska- ja hartiaseutu tulee hyvin tuetuksi. Ergonomisen muotoilunsa ansiosta tyyny liukuu hartiaseudun ja niskanikamien väliselle alueelle täyttäen sen, mikä saa selkärangan asettumaan anatomisesti oikeaan asentoon.

Niskaa ja selkärankaa kevyesti venyttävän vaikutuksensa vuoksi muutos voi alussa oudoksuttaa. Siksi on suositeltavaa antaa keholle hieman aikaa (2 – 14 yötä) totuttautua rauhassa uudenlaiseen tukeen sekä terveelliseen ja luonnolliseen uneen.

Täydellinen yhdistelmä mukavuutta ja tukea

Ortopedisen niskan tukityynyn erottaa tavallisista tyynyistä optimaalinen ja oikea tuenta. Koska markkinoilla olevat vaihtoehtoiset tyynyt koostuvat vain yhdestä kiinteästä materiaalista, niillä on luonnollisesti vaikea saada samalla kertaa sekä optimaalisen mukavaa että oikeaa tukea. Tyynyt joko tukevat, jolloin ne tuntuvat kovilta, tai ovat mukavia käyttää, jolloin ne tuntuvat pehmeiltä. Siksi Royal Rest ortopediset sisukset koostuvat pehmeään tyynymateriaaliin sulautetusta kiinteämmästä materiaalista! Tämän ansiosta pystymme valmistamaan tyynyn pintakerroksen superpehmeästä miellyttävästä materiaalista, joka tukee ja lievittää painerasitusta oikealla tavalla ja saa samalla olosi tuntumaan täydellisen mukavalta ja rennolta.

Korkea-elastinen tyynyt

– Klassinen lievittävä materiaali

Royal Rest Original &
Royal Rest Original King Size

Royal Rest Original & Royal Rest Original King Size

Royal Rest Comfort+
 

Royal Rest Comfort+

Visko-elastinen tyynyt

– Kehittyneiden materiaalien, vastata lämmön ja paineen

Royal Rest Memory &
Royal Rest Memory King Size

Royal Rest Memory & Royal Rest Memory King Size

Royal Rest Junior
 

Royal Rest Junior

Lisätarvikkeet

Accessories

Accessories

Täydellinen yhdistelmä mukavuutta ja tukea
Vähemmän kipuja – Parempi uni – Parempi elämänlaatu
Koe ero!

Royal Restin ainutlaatuiset ortopediset niskan tukityynyt on testattu ja valittu parhaaksi vaihtoehdoksi tieteellisessä tutkimuksessa, ja yhä useammat ammattimaiset manuaaliterapeutit (fysioterapeutit, naprapaatit, osteopaatit ja kiropraktikot) kertovat niiden käytön lieventäneen potilaiden vaivoja ja kohentaneen huomattavasti näiden terveydentilaa.

Ympäristö- ja laatuvaatimuksemme

Royal Restin tuotteet ovat Ruotsin lääkeviraston lääkintäteknisiksi rekisteröimiä ainutlaatuisia tuotteita. Valmistaja täyttää standardin ISO 9001:2008 vaatimukset ja sen tuotteille on myönnetty vaahtomuovilaatuja koskeva kansainvälinen sertifikaatti CertiPUR, mikä tarkoittaa, että polyeetterimateriaali on testattu eikä siinä ole raja-arvot ylittäviä terveydelle tai ympäristölle haitallisia kemikaalipitoisuuksia. Lisäksi tuotteemme ovat:

Tuotteemme ovat allergiatestattuja ja sertifioituja

OEKO-Text100-StandardKaikki tuotteet on valmistettu Ruotsissa eivätkä ne sisällä freonia, vaarallisia aineita eivätkä kemiallisia liuotteita. Ne on allergiatestattu ja sertifioitu ÖKO-Text100 -standardin mukaisesti. Lue lisää ÖKO-Text100 -standardista!

Mitä "Memory-vaahto" tarkoittaa?

Royal Rest Memory -tyynyn materiaalina on edistyksellinen viskoelastinen materiaali, "memory foam" tai ”tempur-materiaali”. Tämä hidasjoustoinen vaahto reagoi lämpöön ja paineeseen ja mukautuu automaattisesti oman kehosi mukaan tuottaen miellyttävän painottomuuden tunteen. Materiaali mukautuu siis oman kehosi muotojen mukaan ja tuntuu miellyttävältä (napsauta kuvaa suurentaaksesi sen):

 

Memory-vaahto

Tule jälleenmyyjäksi

Oletko kiinnostunut Royal Rest  -tuotteiden jälleenmyynnistä?


Ole hyvä ja täytä hakemuslomake, johon pääset alla olevan linkin kautta.

Mer info

How to Choose the Best Pillow and Sleeping Position

The internationally renowned posture expert, Dr. Steven Weiniger, has trained thousands of doctors, therapists, trainers, and other health and wellness professionals. He is the lead instructor for the posture specialist certification, CPEP (Certified Posture Exercise Professional) setting the clinical standard for posture improvement protocols with clinicians worldwide. Watch Dr. Weiniger explain how to choose the best pillow and sleeping position.

Read more about Dr. Weiniger on www.bodyzone.com/posture-expert »