Royal Rest – The Professionals Choice

Royal Rest Junior

Royal Rest Junior

Memory JuniorRoyal Rest Junior kuuluu ainutlaatuisten viskoelastisten, ergonomisten (tai anatomisten) tyynyjen sarjaan ja on mitoiltaan pienikokoisempi kuin Royal Rest Memory, jotta se sopisi aikuisille, joilla on matalat hartiat ja lyhyt kaula, nuorille aikuisille sekä lapsille seitsemän vuoden iästä lähtien.

Ainutlaatuiset lepotyynyt ortopedisesti muotoillulla tukisisuksella

Niska- ja hartiavaivoista kärsiville aikuisille, jotka saavat käsin annettavaa hoitoterapiaa, on tärkeää hyödyntää tämä hoito varmistamalla oikeanlainen rentous ja ryhti hoidon jälkeen. Tieteelliset tutkimukset osoittavat, että Royal Restin ainutlaatuinen ortopediseen tukisisukseen perustuva ratkaisu mahdollistaa tämän samalla kun potilas saa nauttia erittäin pehmeän ja hengittävän tyynymateriaalin mukavuudesta.Royal Rest Orthopedic PillowsRoyal Rest Pillow Covers

Hyvin toimiva lepo ja uni ovat tärkeitä useimmille perheille. Uni merkitsee muutakin kuin toimivaa perhe-elämää, ja mitä tulee lapsiin ja nuoriin aikuisiin, asiantuntijat toteavat, että unen puute voi johtaa ongelmiin oppimisessa ja sitoutumisessa kouluun sekä aiheuttaa terveyden ja itsetunnon heikkenemistä.

Royal Rest Orthopedic Pillows

Jopa 40 % lapsista kärsii unihäiriöistä. Jokainen vanhempi haluaa lastensa parasta, ja nyt sen tarjoaminen on mahdollista myös lasten nukkuessa. Royal Rest-tyynyt valmistetaan Ruotsissa ja ne tarjoavat muita vaihtoehtoja parempaa mukavuutta. Samalla tyynyn joustavan tukisisuksen ansiosta nukkujan oikea asento säilyy, mikä vähentää hartioiden ja niskan jännitystä.Sopii aikuisille, joilla on matala hartia- ja olkaprofiili, sekä lapsille 7-vuotiaasta ylöspäin.

Royal Rest JuniorRoyal Rest Junior

Royal Rest Junior

  • Ruotsalainen valmistus ja suunnittelu
  • Vähimmäistilausmäärä ja määrä pakkausta kohden 3 kpl tyynyjä / pakkaus
  • Tuote sisältää: 1 kpl esite, 1 kpl tyyny, 1 kpl tyköistuva tyynynpäällinen

Article Number: 5000185