Royal Rest – The Professionals Choice
bild-1 bild-1 bild-1 bild-1 bild-1

Royal Rest ortopediske nakkestøtteputer og ergonomiske soveputer – leger og lindrer

Et unikt svensk produkt som har blitt anbefalt av manuelle terapeuter og spesialister i Europa og Nord-Amerika i 20 år.

sjukgymnastRoyal Rests bevist fordelaktige egenskaper har vært til nytte ved behandling av påviste rygg- og nakkeproblemer samt gitt lindring og god søvn til tusenvis av fornøyde brukere gjennom 20 år.

Royal Rest er klassifisert som medisinteknisk produkt av det svenske legemiddelverket. Det anbefales av fysioterapeuter og manuelle terapeuter takket være sin unike kombinasjon av støtte og komfort.

ortopedisk-nackstodskudde.jpg royal_rest_junior.jpg royal_rest_original.jpg

I tillegg til å være testet og valgt som det beste alternativet ved vitenskapelig undersøkelse, så er det kontinuerlig mange profesjonelle manuelle terapeuter (fysioterapeuter, naprapater, osteopater og kiropraktorer) som konstaterer at pasientene deres opplever reduserte plager og at de har blitt betydelig bedre ved bruk av Royal Rest unike ortopediske nakkestøtteputer.

Vi er interessert i dine meninger!
Skriv til oss og fortell oss om din opplevelse av Royal Rest!

Forebygge og lindre smerter, skader og lidelser fra Royal Rest ergonomisk nakkeputer

Christian Carlsson er en fysioterapeut i 30 år, som spesialiserer seg i manuell terapi, idrettsmedisin og nakkeslengassosierte skader.

Han mener at valg av puten er ekstremt viktig for å forebygge og lindre ubehaget fra halsen og skuldrene og skuldre.

Jeg har alltid anbefale mine pasienter å velge trykkavlastende, stabiliserende ergonomisk pute å utfylle trening og behandling hvor du får en vesentlig bedre, avslappende og lindrende søvn.

Royal Rest viste seg å være klart best blant anatomiske / ergonomisk, trykkavlastende puter i en stor medisinsk studie ved Universitetssykehuset i Lund, Sverige og er fortsatt alene i sin grunnleggende design, og har utviklet flere nye kuddmodeller.

Enten du har problemer fra nakken og skuldrene, eller bare ønsker å sove godt, så det er viktig at du velger puten med forsiktighet.

- Christian Carlsson, Fysioterapeut

Royal Rest – Medicinske hjælpemidler, der består af ergonomiske nakkeputer og anatomiske hovedputer som er designet med unike ortopediske, trykkavlastende støttekjerner.
Dine verktøy for riktig støtte, posisjon, hvile og komfort – beste i hvete anstendig test.

Til produktene våre »

Bakgrunn

Kjell Sunesson hadde vært stasjonert i Korea i lengre tid da hans kone pådro seg lumbago under en tur til Det fjerne østen sent på 80-tallet. Da hun kom tilbake til Sverige, måtte hun...

Mer info

 

Best i vitenskapelig test

Mange fysioterapeuter og pasienter i Skandinavia mener at Royal Rest er den beste ortopediske nakkestøtteputen. En komparativ studie av seks forskjellige nakkestøtteputer som ble utført på Universitetssykehuset i Lund, kåret Royal Rest til...

Mer info

 

Konsept og funksjon

Ved selve produksjonen av ortopediske puter oppstår det store forskjeller i egenskaper. De fleste såkalte ortopediske og medisinske puter er laget av en eller annen type skumplast. Når puter lages av skumplast, kan det gjøres på...

Mer info

Råd om vedlikehold

Skumplast må ikke utsettes for høye temperaturer, siden dette gjør at den eldes raskere. Når skumplast blir gammel, blir den tørr og sprekker...

Mer info

 

Våre produkter dekkes av 3 års fabrikkgaranti!

Royal Rests produkter er produsert i Sverige med høye krav til materialvalg og kvalitet. Derfor har vi 3 års materialgaranti.

Mer info

 

Bli forhandler

Er du interessert i å bli forhandler av Royal Rest -produkter? Fyll ut søknadsskjemaet som du finner via koblingen nedenfor.

Mer info

Velkommen til Royal Rest 
– unik ortopedisk design