Royal Rest – The Professionals Choice

Royal Rest Comfort+

Royal Rest Comfort+

Ergonomisk 3-i-1-støttepute

Den ergonomiske støtteputen med unike ortopedisk utformede støttekjerner og et multifunksjonstrekk som gir 2 regulerbare stillinger for korsrygg, rygg og nakke.

RoyalRest Comfort
Korsryggsrull
RoyalRest Comfort
Ryggstøttepute
RoyalRest Comfort
Unik anatomisk
RoyalRest Comfort
Reisesovepute

Comfort+

Det perfekte redskapet for korrekt holdning, avlastning og hvilestilling
hvor du enn befinner deg!

Produktinformasjon

Liggende stilling

Royal Rest ComfortRoyal Rest Comfort+ inneholder en anatomisk sovepute med avtakbart formsydd satengtrekk til bruk som ortopedisk nakkestøttepute i reiseformat. Det marineblå formsydde Multifunksjonstrekket av ekstra slitesterkt kvalitetsstoff benyttes til å rulle sammen puten og dermed gjøre den enkel å pakke med seg i bagasjen eller bære.

 

Sittende stilling

Ved hjelp av den ekstra kraftige, regulerbare strikken på Multifunksjonstrekket kan du feste puten enten sammenrullet eller utrullet på en skrivebordsstol eller et bilsete, i ulike høyder. Støtteputen blir da en ultimat rull eller pute for å holde øvre del av ryggen eller korsryggen i korrekt stilling. Ved hjelp av borrelåsbåndet kan puten rulles sammen med ulik hardhetsgrad, slik at den kan tilpasses ulike anatomiske behov.

Royal Rest ComfortRoyal Rest Orthopedic Pillows

Vekt: 1.0 kg
Dimensjon: 42 x 34 x 12.5/10 cm

 

For dem som reiser langt, ofte sover borte eller har monotone, sittende arbeidsstillinger, vil Royal Rest Comfort+ lindre spenninger og gi betydeligere mer behagelig arbeidsmiljø – en komplett, bærbar arbeids- og reisekamerat.

Reiseputen med unike ortopediske støttekjerner

Royal Rest Comfort+ er en ergonomisk støtepute utformet og produsert i Sverige av høyeste kvalitet, med unike ortopediske støttekjerner. Kjernene i et fastere materiale, omgitt av supermykt materiale, gir en unik kombinasjon av komfort og støte, som gir dokumentert ultimat støtte for både nakke og skuldre, og lindrer trykk, smerte og stølhet. Materialet er luftig og puster, noe som holder brukeren sval og tørr hele natten.

De to sidene av puten har ulike høyder for å passe ulike anatomiske behov. Multifunksjonstrekket av ekstra slitesterkt stoff benyttes til å rulle soveputen sammen, og gjør den dermed lettere å pakke med seg i bagasjen.

Multifunksjonstrekk for støtte i øvre del av ryggen og korsryggen

Multifunksjonstrekket gjør at man kan rulle puten sammen til en korsryggspute og feste den til stolen i ulike høyder.

Du kan også feste puten i bilsetet, og dermed få mykere støtte over større deler av ryggen. Du kan også spenne fast puten utrullet på øvre del av stolryggen for stillingskorrigering.

Dette medfølger ved bestilling:

  • 1 stk. produktbrosjyre
  • 1 stk. støttepute
  • 1 stk. formsydd putetrekk
  • 1 stk. multifunksjonstrekk med strikk og låseanordning

Minimumsantall ved bestilling og antall per forpakning: 3 stk. puter/pakke

Article Number: 5000186