Royal Rest – The Professionals Choice

Royal Rest Junior

Royal Rest Junior

Memory JuniorRoyal Rest Junior inngår i serien av unike viskoelastiske (også kalt tregelastiske) ergonomiske (eller anatomiske) puter og er mindre enn Royal Rest Memory for å passe voksne med lavere skulder- og nakkeparti, unge voksne samt barn fra 7 år.

Unike soveputer med ortopedisk utformede støttekjerner

For voksne med nakke- og skulderproblemer som får behandling hos manuellterapeut, er det viktig å følge opp denne behandlingen ved å sikre korrekt avlastning og holdning etter behandlingen. En vitenskapelig studie viser at Royal Rests unike løsning med ortopediske støttekjerner sørger for dette, samtidig som pasienten får uovertruffen komfort gjennom det supermyke og ventilerende putematerialet.


Royal Rest Orthopedic PillowsRoyal Rest Pillow Covers

Velfungerende hvile og søvn er viktig for de fleste familier. Søvn betyr mer enn bare et fungerende familieliv, og når det gjelder barn og voksne, er ekspertene enige i dette, da de mener at søvnmangel kan føre til problemer med læring og engasjement på skolen, dårligere helse og selvfølelse.

Royal Rest Orthopedic Pillows


Opptil 40 % av alle barn opplever søvnproblemer. Alle foreldre ønsker det beste for sine barn, og nå kan du gi dem det beste også når de sover. Royal Rest-puter er produserte i Sverige og er utformet for å gi bedre komfort enn andre alternativer, samtidig som korrekt stilling opprettholdes ved hjelp av fjærende støttekjerner i et fastere materiale, noe som avlaster skuldre og nakke.Passer til voksne med lav skulderprofil og barn fra 7 år.

Royal Rest JuniorRoyal Rest Junior

Royal Rest Junior

  • Produsert og designet i Sverige
  • Minimumsantall ved bestilling og antall per forpakning: 3 stk. puter/pakke
  • Varen inneholder: 1 stk. brosjyre, 1 stk. pute, 1 stk. formsydd putetrekk

Article Number: 5000185