Royal Rest – The Professionals Choice

Bester in Tests

       
 

Het beste in een wetenschappelijke test 

 


Best in test-No1

Royal Rest is volgens veel fysiotherapeuten en patiënten in Scandinavië het beste orthopedische nekkussen dat er is.

In het universitair ziekenhuis van Lund is een vergelijkende studie gedaan naar 6 verschillende neksteunkussens en Royal Rest kwam als beste uit de test. Men heeft patiënten en verplegend personeel 8 maanden lang 6 verschillende kussens laten vergelijken, waaronder één van Royal Rest.

Het resultaat was dat Royal Rest met afstand de meeste stemmen kreeg als zijnde in elk opzicht het beste kussen. De overwegingen om een Royal Rest als eerste alternatief te kiezen, waren vooral het feit dat dit als zacht en comfortabel wordt ervaren en tegelijk ontspanning en een comfortabele ondersteuning biedt.

Juist die eigenschappen die de basis vormen van de eigenlijke opbouw van Royal Rest, zijn dus ook voor patiënten doorslaggevend bij hun keuze voor Royal Rest als het beste alternatief.

Als medisch-technisch geclassificeerd product

Royal Rest is een als medisch-technisch geclassificeerd product, dat tegenwoordig vanwege zijn unieke vermogen om ondersteuning en comfort te combineren door fysiotherapeuten en manueel therapeuten in grote delen van Europa en Noord-Amerika wordt aanbevolen.