Royal Rest – The Professionals Choice

Royal Rest Comfort+

Royal Rest Comfort+

Ergonomisch 3-in-1-steunkussen

Het ergonomische steunkussen met unieke orthopedisch vormgegeven steunkernen en een multifunctionele overtrek die twee regelbare configuraties mogelijk maakt ter ondersteuning van de rug, de onderrug en de nek.

RoyalRest Comfort
Lendensteun
RoyalRest Comfort
Rugsteunkussen
RoyalRest Comfort
Uniek Anatomisch
RoyalRest Comfort
Reishoofdkussen

Comfort+

Het perfecte hulpmiddel voor een correcte zit- en lighouding dat verlichting biedt,
waar u ook bent!

Productinformatie

Lighouding

Royal Rest ComfortRoyal Rest Comfort+ bestaat uit een anatomisch hoofdkussen met afneembare op vorm genaaide satijnen overtrek, dat bedoeld is als orthopedisch neksteunkussen in reisformaat. In de marineblauwe op vorm genaaide multifunctionele overtrek, gemaakt van extra duurzame kwaliteitsstof, kunt u het kussen opgerold bewaren, zodat het makkelijker te dragen is en minder plaats inneemt op reis.

 

Zithouding

Met behulp van het extra stevige verstelbare elastiek van de multifunctionele overtrek kunt u het kussen zowel opgerold als ontrold en op de gewenste hoogte bevestigen aan de leuning van een bureau- of autostoel. Het steunkussen wordt zo een rol of kussen ter ondersteuning van uw rug en onderrug, voor een correcte zithouding. Dankzij het klittenband kunt u het kussen harder of zachter oprollen, en afstemmen op uw lichaamsbouw.

Royal Rest ComfortRoyal Rest Orthopedic Pillows

Gewicht: 1.0 kg
Afmetingen: 42 x 34 x 12.5/10 cm

 

Moet u urenlang autorijden, slaapt u vaak op verplaatsing of hebt u een monotone zittende werkhouding? Royal Rest Comfort+ verlicht spanningen en maakt uw werk veel aangenamer — uw volledig draagbare werk- en reisgezel.

Reiskussen met unieke orthopedische steunkernen

Royal Rest Comfort+ is een ergonomisch steunkussen van de hoogste kwaliteit met unieke orthopedische steunkernen, ontwikkeld en vervaardigd in Zweden. De kernen zijn uitgevoerd in uiterst stevig materiaal, omhuld met superzacht materiaal, voor een unieke combinatie van comfort en steun. Zo geniet u van de ultieme bewezen steun voor nek en schouders die druk, pijn en stramheid verlicht. Het luchtdoorlatende materiaal ademt, en houdt de gebruiker de hele nacht koel en droog.

Doordat het kussen aan weerszijden een verschillende dikte heeft, is het geschikt voor verschillende lichaamsvormen. In de multifunctionele overtrek, gemaakt van extra duurzame stof, kunt u het hoofdkussen opgerold bewaren, zodat het minder plaats inneemt in uw bagage.

Multifunctionele overtrek voor ondersteuning van de rug en onderrug

Met de multifunctionele overtrek kunt u het kussen oprollen tot een lendensteun en op de gewenste hoogte vastmaken aan uw stoel. U kunt het ook bevestigen aan uw autostoel voor zachtere ondersteuning van het grootste deel van uw rug.

U kunt het kussen ook ontrold vastmaken aan het bovenste deel van een stoelrugleuning om uw zithouding te corrigeren.

Bij bestelling ontvangt u:

  • 1 productbrochure
  • 1 steunkussen
  • 1 op vorm genaaide overtrek
  • 1 multifunctionele overtrek met elastiek en sluiting

Minimale bestelhoeveelheid en aantal stuks per verpakking: 3 kussens per verpakking

Article Number: 5000186