Royal Rest – The Professionals Choice

Royal Rest Junior

Royal Rest Junior

Memory JuniorRoyal Rest Junior maakt deel uit van ons assortiment unieke visco-elastische (oftewel ‘traagelastische’) ergonomische (of anatomische) kussens. Het is kleiner van formaat dan de Royal Rest Memory en is daardoor geschikt voor volwassenen met een lager schouder- en nekprofiel, jongvolwassenen en kinderen vanaf zeven jaar.

Unieke hoofdkussens met orthopedisch vormgegeven steunkernen

Voor volwassenen met nek- of schouderproblemen die een behandeling volgen bij een manuele therapeut is het van belang om de resultaten van deze behandeling te bestendigen door een correcte houding en spanningsverlichting. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat de unieke oplossing van Royal Rest met orthopedische steunkernen dit mogelijk maakt, terwijl de patiënt geniet van ongeëvenaard comfort dankzij het superzachte ademende materiaal van het kussen.Royal Rest Orthopedic PillowsRoyal Rest Pillow Covers

Een goede slaap en rust zijn belangrijk voor de meeste gezinnen. Slaap is echter niet alleen belangrijk voor het gezinsleven. Wat kinderen en jongvolwassenen betreft, zijn experts het erover eens dat slaaptekort kan leiden tot leerproblemen en gebrek aan inzet op school, een slechtere gezondheidstoestand en een lagere zelfvoldoening.

Royal Rest Orthopedic Pillows


Tot wel 40% van alle kinderen ondervindt slaapproblemen. Als ouder wilt u het beste voor uw kinderen, en nu kunt u hen zelfs tijdens hun slaap het beste geven. De kussens van Royal Rest, vervaardigd in Zweden, zijn zo vormgegeven dat ze meer comfort bieden dan andere alternatieven. Bovendien zorgen ze voor een correcte houding dankzij hun verende steunkernen, uitgevoerd in een uiterst stevig materiaal, die de schouders en de nek ontlasten.Geschikt voor volwassenen met een laag schouderprofiel en voor kinderen vanaf zeven jaar.

Royal Rest JuniorRoyal Rest Junior

Royal Rest Junior

  • Ontworpen en vervaardigd in Zweden
  • Minimale bestelhoeveelheid en aantal stuks per verpakking: 3 kussens per verpakking
  • Productinhoud: 1 brochure, 1 kussen, 1 op vorm genaaide overtrek

Article Number: 5000185